luni, 23 august 2010

A good ol' fashioned book burning

Pastorul unei biserici din statul american Florida a decis ca a sosit timpul să se scalde în latrina religioasa și propune, pentru a comemora atentatele din 11 septembrie 2001, organizarea unei zi internationale de ardere a Coranului.

Biserica 'Dove World Outreach Center'  îşi invită enoriaşii să ardă în viitorul 11 septembrie exemplare din Coran în faţa porţilor sale la Gainville (la 500 km la nord-est de Miami), ba invită şi alte centre religioase să facă la fel pentru a-şi aminti astfel de victimele atentatelor şi a combate 'demonul Islamului'.

'Islamul şi sharia sunt responsabile de 11 septembrie. Vom arde exemplare din Coran pentru că noi credem că este timpul pentru creştini, pentru biserici, pentru responsabilii politici să se ridice şi să spună: 'Nu, Islamul şi sharia nu sunt binevenite în SUA'' , a declarat pastorul Terry Jones

Reprezentanții "Religiei păcii și iubirii" nu s-au lăsat nici ei mai prejos, membri ai unui forum pe internet care apără jihadul, Al-Falluja, au reacţionat ameninţînd că vor face să curgă ´râuri´ de sânge american. Oficialii din Gainesville s-au declarat ingrijorati de violentele care s-ar putea produce. Biserica a primit cateva amenintari cu moartea iar persoane necunoscute au rupt doua panouri aflate in apropierea lacasului de cult.

Intr-o hilară încercare de a organiza un contra-eveniment, "Consiliul pentru relații Americano-Islamice" propune în paralel un dineu sub titlul "Împărtășește Coranul"; probabil vor lăsa deoparte versetele mai puțin populare. Știți voi ... pedofilie, intoleranța, decapitări ... părțile mai zemoase.

Și mai amuzat este unul dintre cele 10 motive date de Terry Jones pentru care Coranul ar trebui ars.
"Cele mai timpurii scrieri cunoscute despre profetul Mohammed au fost scrise la 120 de ani de la moartea sa. Toate scrierile islamice (Coranul si Hadith, biografiile și tradițiile) sunt confuze, inconsistente și contradictorii. Poate că Mohammed nu a existat niciodată. Nu avem nicio dovadă coerentă despre de ce a spus sau făcut și totuși musulmanii urmează fără ezitare învățăturile distructive ale islamului. ". Ironia face că același argument este aplicabil și Bibliei, la pachet cu creștinismul.

6 Comments:

Zergu said...

Apropo știți că acest „Consiliu pentru relații Americano-Islamice” are conexiuni puternice cu Hamas, Frăția musulmană, și alte organizații teroriste recunoscute internațional?

„CAIR was founded in part with donations from the Holy Land Foundation for
Relief and Development (HLF), later tagged as a Specially Designated Global
Terrorist organization that has been indicted for providing material support to
Hamas.”

«In written testimony submitted to the Senate Subcommittee on Terrorism, Technology and Homeland Security’s September 10, 2003 hearing, “Terrorism: Two Years After 9/11, Connecting the Dots,” CAIR Executive Director Awad also denied that CAIR had ever received money from HLF, declaring, “Our organization did not receive any seed money from HLFRD.”

When The Investigative Project’s Matthew Epstein produced a copy of the check at the Senate hearing, however, Awad had no choice but to admit, in supplemental testimony submitted to the Senate, that CAIR had, indeed, received money from HLF: “CAIR is a nonprofit, grassroots organization. Our only source of income is through donations and the amount in question was a donation like any other.”»

De aici: [PDF]
CAIR's Funding • CAIR was founded in part with donations from the ...


Alte chestii similare și o listă mai exhaustivă:

The Council on American-Islamic Relations (CAIR)

godless1859 said...

Ei si tu acum. Poate le e frig, nu au cu ce sa se incalzeasca si au determinat ca coranu ar bun pe post de combustibil.

Tanuki said...

Si in fond e dreptul religiei lor sa arda carti nu? In istorie au fost numeroase cazuri in care reprezentatii preasfintei biserici au ars carti.

Fany said...

Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

abydos said...

http://www.newsweek.com/blogs/the-gaggle/2010/09/09/uniting-against-the-quran-burning-threat.html

Falvo said...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro